DentalDiamond

Digitális röntgen

Nálunk fontos az Ön egészsége! Tudta, hogy a digitális röntgen 90%-al kevesebb sugárdózist jelent a hagyományos analóg röntgenhez képest, ráadásul a kép minősége sokkal jobb? A pontos diagnózishoz Ön is jobban átlátja a fogászati beavatkozás tervét.


Esztétikai fogászat

Ha  szebb mosolyról álmodozik, mert nincs megelégedve fogai esztétikumával, színével, formájával, méretével, akkor Önnek esztétikai fogászatra van szüksége! Speciális technikák, a legjobb minőségű fogászati anyagok és profi, tapasztalt orvosaink várják Önt.


Implantálás

Hiányzó fogak pótlására a legjobb választás az implantátum. A fogimplantátum tartós, előnye, hogy a beültetett fogakat Ön sajátjaként érzékeli! Szakorvosaink tapasztalata ezen a területen nap mint nap bizonyít és szinte nincs lehetetlen számukra! :)


Szájsebészet

Szájsebész szakorvosaink fájdalommentesen, modern műszerekkel, és szakértő segítséggel oldanak meg mások számára nehéz fogászati problémákat. Kisebb műtétek, és az íny elváltozásai gyorsan és szakszerűen kerülnek ellátásra.


Főbb szolgáltatásaink

Számunkra fontos, hogy oldott, barátságos légkörben fogadjuk Önt! Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az Ön egyéni igényeit kielégíthessük. Orvosaink sokéves nemzetközi tapasztalata nyújt biztosítékot arra, hogy Ön ragyogó, egészséges fogsorral, elégedetten távozzon tőlünk. Modern eszközeinkkel, csúcsminőségű anyagokat használva teljeskörű szolgáltatást nyújtunk pácienseinknek:

• Implantátum, implantátummal rögzített fogsor
• Szájsebészet
• Esztétikai fogászat
• Fémmentes koronák
• Teljes porcelán koronák
• Digitális panoráma röntgen

Implantátum akár varrás vagy nyitott sebészeti beavatkozás nélkül! Fogbeültetés akár egy fázisú beavatkozással! Számunkra nincs lehetetlen!